Transporti dhe Dorëzimi

Qëllimi ynë është t’ju ofrojmë opsionet më të mira të transportit, pa marrë parasysh se ku jetoni. Çdo ditë, ne u ofrojmë qindra klientëve, duke siguruar që ne t’ju ofrojmë nivelet më të larta të reagimit ndaj jush në çdo kohë.

Afati për dorëzimin e porosisë ndahet në dy pjesë:

  • Koha e përpunimit: Verifikimi i porosisë, kontrolli i cilësisë dhe paketimi. Të gjitha porositë i dërgohen Postës për dërgim brenda 12 orësh pasi të jetë vendosur porosia.
  • Koha e transportit: Kjo i referohet kohës që sendet të transportohen nga depoja jonë në pragun tuaj, pasi prodhuesi të përpunojë porosinë. Pas përpunimit dhe largimit nga depoja, artikujt zakonisht kërkojnë nga 2 deri në 3 ditë pune për të mbërritur pas datës së dërgesës. Ne kërkojmë falje që vonesat e dërgesës mund të ndodhin nëse pakoja e dërguar kërkon zhdoganim / inspektim, ose për shkak të vonesave të transportit të shkaktuara nga shërbimi i transportuesit.

*Shënim për të gjithë klientët në lidhje COVID-19

Në dritën e situatës aktuale globale, përparësia jonë e parë si kompani është të mbajmë të sigurt punonjësit, klientët dhe komunitetet tona. Si rezultat, qendrat tona të shpërndarjes aktualisht po funksionojnë me staf të reduktuar, protokolle të rrepta të higjienës dhe kanalizime të vazhdueshme. Të njëjtat protokolle janë duke u vëzhguar nga shumë transportues lokalë të anijeve në të gjithë globin, duke rezultuar në vonesa të mundshme të përpunimit dhe dërgesës deri në 4 ditë pune.

Ne vazhdojmë t’i japim përparësi sigurisë së klientëve dhe kolegëve tanë, dhe ju falënderojmë për durimin tuaj të vazhdueshëm gjatë këtyre kohërave të papara.

Menuja Kryesore