Zbardhues i dhëmbëve

15.0030.00 (-50%)

In stock

Zbardh në vetëm 10 minuta
Hiqni shpejt njollat sipërfaqësore
Lehtë për t’u përdorur
I lehtë për të mbajtur zbardhjen ..
Drita e bardhë Aktualisht ju mund të shndritni me sukses dhëmbët tuaj në shtëpi vetëm për 10 minuta me Sistemin e dritës së Bardhë.
Në thelb vënë xhel në pjatë dhëmbësh, vendoseni pjatën kundër dhëmbëve tuaj dhe aktivizoni dritën.
Drita e lëvizur vepron me xhel dhe shpejt i dëbon njollat sipërfaqësore dhe për të hyrë në njollat thellësisht të implantuara me çdo përdorim progresiv

15.0030.00 (-50%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Zbardhues i dhëmbëve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Zbardhues i dhëmbëve

15.0030.00 (-50%)

Add to Cart