Vula perfekte, natyrale e vetullave, rezistente ndaj ujit, e qëndrueshme,

15.0030.00 (-50%)

In stock

  • Krijoni vetullat perfekte, në formë të barabartë në sekonda me një pullë vetullash prej 3 sekondash në vetullat!
  • Thjesht përdorni vetullat dhe vetullat tona jo mikse për të krijuar një vetull të përsosur.
  • Pjesa më e mirë për vetullat është se nuk ka rrëmujë, ajo zgjat gjithë ditën dhe ju jeni të garantuar që gjithmonë të merrni vetullat perfekte, natyrale në mënyrë të barabartë si kurrë më parë!
  • Aplikoni lehtë mbi ngjyrën delikate ose shtoni presion për ngjyrën më të errët.

15.0030.00 (-50%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Vula perfekte, natyrale e vetullave, rezistente ndaj ujit, e qëndrueshme,”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Vula perfekte, natyrale e vetullave, rezistente ndaj ujit, e qëndrueshme,

15.0030.00 (-50%)

Add to Cart