Vegla për ngritje deri më 3 Ton 1+1 Falas

23.0038.00 (-39%)

In stock

Ndërtuar prej çeliku të farkëtuar me shkallë të lartë me një model kornizë të salduar për qëndrueshmëri. Projektuar dhe i përkushtuar për t’ju mbajtur të sigurt
Sipërfaqe e madhe e sipërfaqes së shalës për kontakt më të mirë me ngarkesën që mbështetet Madhësia e madhe e bazës së këmbës prej 7-5 / 8 “nga 6-7 / 8”
Takon Standardet e Sigurisë ASME dhe përfshin një garanci të kufizuar prej 1 viti nga prodhuesit
Arrin të mbaj deri më 3 Ton

23.0038.00 (-39%)

Reviews (0)

Be the first to review “Vegla për ngritje deri më 3 Ton 1+1 Falas”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Vegla për ngritje deri më 3 Ton 1+1 Falas

23.0038.00 (-39%)

Add to Cart