Vagë me llogarites digital te qmimit

21.9952.00 (-58%)

In stock

vage elektronike e llogaritjes së çmimit dixhital 30 kg është e gjithanshme përdor energji direkte dhe bateri të rimbushshme gjatë ndërprerjeve të energjisë. Shkallë e saktë që mat peshën deri në 30 kg dhe llogarit çmimin kur vendoset. Këto shkallë janë të gjithanshme, ato do të funksionojnë në baterinë e rikarikueshme nëse ka ndërprerje të energjisë. Disa karakteristika janë platforma prej çeliku inox, leximi 5 shifror për peshën dhe çmimin, leximi 6 shifror për çmimin total, siguresat e mbrojtura për sigurinë, bateria e rimbushshme dhe / ose priza e drejtpërdrejtë.

Peshon deri në 30 KG me ekran LCD të dyfishtë (para dhe mbrapa)
Ndarja e peshës 5 gms
Ndërtuar në bateri të rikarikueshme (nuk ka nevojë të keni gjithmonë të lidhur)
Lehtë për të lëvizur rreth.
Manuali i udhëzimit dhe kabllo elektrike.
Pesha Bruto e Shkallës: 4 Kg Madhësia: 385 x 365 x 153
Kolegjet e ekranit dixhital, Alarmi mbi peshë dhe bateri të ulët
Modaliteti i Zhvendosjes Automatike
Modaliteti i funksionimit automatik të gjumit
Operacioni i Akumulimit të Importit të Çmimeve
Shumë shumë karakteristika të tjera.

Category:

21.9952.00 (-58%)

Reviews (0)

Be the first to review “Vagë me llogarites digital te qmimit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Vagë me llogarites digital te qmimit

21.9952.00 (-58%)

Add to Cart