UFO LED dritë me sistem solar

40.0099.00 (-60%)

In stock

  • Drita diellore e rrugës-UFO llambë rruge UFO 250W
  • Modaliteti i kontrollit: kontrolli i dritës plus versioni i telekomandës / panelit diellor për induksionin e trupit të njeriut: silikon polikristalinë / silic monokristalor (6V / 22W)
  • Bateria: 5 bateri me fosfat hekuri litiumi
  • Kapaciteti: 25000 mAh
  • Materiali Sanan: ABS
  • Niveli i rezistencës ndaj ujit: Metoda e karikimit IP65, koha: karikimi diellor, rreth 6 orë Koha e ndriçimit: rreth 12 orë Ndriçim i qëndrueshëm Anti-korrozioni anti-korrozioni ABS mbështjellës plastik me rezistencë të lartë ndaj flakës Mënyra e kontrollit: induksioni njerëzor, kontrolli i ndriçimit dhe kontrolli i motit

40.0099.00 (-60%)

Përshkrim

UFO LED dritë ,ABS që bllokon hyrjen e ujit , dritë me rrezet e diellit 500W

 

 

Hot selling LED round UFO light ABS flame retardant waterproof 500W solar street light

 

Hot selling LED round UFO light ABS flame retardant waterproof 500W solar street lightHot selling LED round UFO light ABS flame retardant waterproof 500W solar street lightHot selling LED round UFO light ABS flame retardant waterproof 500W solar street lightHot selling LED round UFO light ABS flame retardant waterproof 500W solar street lightHot selling LED round UFO light ABS flame retardant waterproof 500W solar street light

Hot selling LED round UFO light ABS flame retardant waterproof 500W solar street lightHot selling LED round UFO light ABS flame retardant waterproof 500W solar street lightHot selling LED round UFO light ABS flame retardant waterproof 500W solar street light

Vlersimet (0)

Be the first to review “UFO LED dritë me sistem solar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

UFO LED dritë me sistem solar

40.0099.00 (-60%)

Add to Cart