Udhëzues për prerjen e bukës

17.0025.00 (-32%)

In stock

 • Hero i drekës: Gjithmonë vuani nga faqet e këqija në bukë të shijshme të bërë gjatë gjithë jetës.
 • Kjo fetë bukë do të ndryshojë drekat tuaja përgjithmonë.
 • E qëndrueshme dhe e lehtë për tu pastruar. është edhe aq i vogël sa të futet në bukën tuaj për përdorim dhe ruajtje të lehtë
 • Rregulloni trashësinë: Fetë bukë të bërë në shtëpi për t’ju lejuar të fetë bukën në 4 trashësi të ndryshme prej 0.4 in., 0.6 in., 0.8 in., 1 in.
 • Multiple: Një zonë bujare me feta përfshin bukë, dolli, bukë dhe sanduiç.
 • Mund të përdoret gjithashtu për prerjen e proshutës, djathit dhe perimeve.
 • Mbështet breza deri në rreth 6 inç të lartë dhe 4,5 inç i gjerë

17.0025.00 (-32%)

Vlersimet (1)

Average Rating

1.00

01
( 1 Review )
5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
100%
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Review For This Product

 1. 01

  by Haroldwed

  🙂🙂🙂

Menuja Kryesore

Udhëzues për prerjen e bukës

17.0025.00 (-32%)

Add to Cart