Titanium Plus Drejtues i shpejtë i flokëve, HQT-906 Furçë për Drejtimin e Flokëve

10.9925.00 (-56%)

In stock

Produkt Revolucionar, Kombinon Krehërin me Një DREJTUES 100%  Pllaka Nxehtësimi Qeramike, Ngrohje e Qëndrueshme Ekzistojnë 66 Pika të Kuqe Silici në pjesën e sipërme të Kornizës Të Gjithë Kornizën e Salduar,  360 ° Kordon kthyes për të shmangur binjakëzimin e telit. Udhëzimet e funksionimit: – Përdorimi i cilësimeve të ndryshme të përdorimit të drejtpërdrejtë të flokëve mund të arkivojë temperaturë të ndryshme të drejtpërdrejtë të flokëve, të shpejtë me një buton , çdo prekje mund të ndryshojë 5 gradë celsius. Ne ju rekomandojmë që të filloni të zgjidhni sasinë më të lartë, sesa sipas flokëve për të ulur nivelin e temperaturës. (1). Per Flokët e dendur në përgjithësi zgjidhni një temperaturë më të lartë 210-230 gradë celsius. (2) Varja e përgjithshme e flokëve në temperaturë 210-190 gradë. (3) Temperatura e zgjedhshme e flokëve të imët 200-170 dhe zgjedhja e temperaturës së ulët mund të jetë pak më e ngadaltë (4). Ju lutemi përdorni butonin e energjisë për të shtypur në pritje për 3 sekonda për të nisur, shtypni 3 sekonda për t’u fikur.

10.9925.00 (-56%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Titanium Plus Drejtues i shpejtë i flokëve, HQT-906 Furçë për Drejtimin e Flokëve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Titanium Plus Drejtues i shpejtë i flokëve, HQT-906 Furçë për Drejtimin e Flokëve

10.9925.00 (-56%)

Add to Cart