Tabela MATE , Tryezë e përsosur dhe shum praktike.

35.00

In stock

  • Kjo tryezë e rregullueshme e palosshme mund të mblidhet lehtësisht në minuta pa përdorimin e mjeteve.
  • Ideale për njerëzit në një mjedis hapësirë ​​të kufizuar dhe gjithashtu për këdo që ka probleme lëvizjeje, ose shërohet nga një dëmtim, sëmundje ose operacion.
  • Mund të paloset në një pozicion gjysëm të palosur për ruajtje pranë një karrige ose një konfigurimi plotësisht të palosur për ruajtje nën një divan ose në dollap.
  • Tabela Mate lehtësisht përshtatet për t’iu përshtatur madhësisë së trupit tuaj, aktivitetit që po bëni dhe karriges ku jeni ulur – çfarë më shumë mund të dëshironit nga një tryezë e lëvizshme?
  • Tabela-Mate është tabela e përsosur e lëvizshme për çdo gjë që do të përdorni një sipërfaqe tryeze!
  • Përdoreni atë për të ngrënë, si një tavolinë kompjuteri në krye, një tavolinë studimi, lexim, shkrim, vizatim, lojëra në bord, modele, enigma, arte dhe zanate, shfaqje tregtare, kopshtari, tryezë shërbimi, tryezë për të mbajtur një tastierë kompjuteri etj.
  • Përmasat: Tabela e sipërme: 53 cm x 40 cm

35.00

Reviews (0)

Be the first to review “Tabela MATE , Tryezë e përsosur dhe shum praktike.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Tabela MATE , Tryezë e përsosur dhe shum praktike.

35.00

Add to Cart