Super ngjitës FLEX, shirit fleksibël, i aplikuar në nxehtësi ose të ftohtë, ne lagështi ose thatë, madje edhe nën ujë.

10.9921.00 (-48%)

In stock

1 + 1 FALAS

  • Madhësia: gjerësia 10 cm gjatësia 150 cm
  • FLEX TAPE është një shirit super i fortë, i gomuar, i papdeportueshem nga uji që mund të fiksojë, vulos dhe rregullojë pothuajse gjithçka.
  • FLEX TAPE është formuluar posaçërisht me një bazë të trashë, fleksibël, të gomuar që përshtatet me çdo formë ose objekt.
  • FLEX TAPE mund të aplikohet ne nxehtë ose ftohtë, ne lagësht ose thatë, madje edhe nën ujë.
  • FLEX TAPE mbyll menjëherë ujin, ajrin dhe lagështinë për të krijuar një pengesë super të fortë, fleksibile, të papërshkueshme nga uji.
  • FLEX TAPE është rezistent ndaj ujit (UV), miqësor me mjedisin, pa VOC dhe ka një gamë të gjerë të temperaturave
  • Mund të përdoret në kushte ekstreme të motit.

10.9921.00 (-48%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Super ngjitës FLEX, shirit fleksibël, i aplikuar në nxehtësi ose të ftohtë, ne lagështi ose thatë, madje edhe nën ujë.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Super ngjitës FLEX, shirit fleksibël, i aplikuar në nxehtësi ose të ftohtë, ne lagështi ose thatë, madje edhe nën ujë.

10.9921.00 (-48%)

Add to Cart