Sterilizues i pastave te dhembeve

16.0032.00 (-50%)

In stock

Sterilizimi i dyfishtë me efikasitet të lartë: sterilizimi i dyfishtë me UVC dhe fotokatalizator, e bëjnë shkallën e sterilizimit deri në 99,99%.
Sterilizimi inteligjent i induksionit të trupit të njeriut: Mund të ndihet në çdo kohë brenda 1.5 metrash. Nëse nuk është ndezur, do të fillojë sterilizimi.
Dezinfektimi me një buton: Dezinfektimi me një buton i dritës ultraviolet është i lehtë për t’u përdorur dhe mund të përdoret si nga të moshuarit, ashtu edhe nga fëmijët.

Funksioni i shpërndarësit të pastës së dhëmbëve: përshtatës i pastës së dhëmbëve, qeska e ajrit është bërë me xhel silicë të nivelit ushqimor që është mjedisor dhe i sigurt.Është i përshtatshëm për çdo madhësi të pastës së dhëmbëve, dizajni i vrimës së fiksimit në shtrydhës mund të ndihmojë përdoruesin të marrë pastën e dhëmbëve lehtësisht dhe si duhet.

16.0032.00 (-50%)

Reviews (0)

Be the first to review “Sterilizues i pastave te dhembeve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Sterilizues i pastave te dhembeve

16.0032.00 (-50%)

Add to Cart