Rrip mesi (lumbal) për dekompresim

40.0056.00 (-29%)

Ska në magazin

40.0056.00 (-29%)

Përshkrim

PERMIRESONI shtyllen kurrizore – MESIN (lumbal) për 30 ditë të garantuara!

Pse më duhet kjo?

Shtylla kurrizore dhe shpina na mbështesin në jetën tonë të përditshme. Çdo dhimbje e shkaktuar nga ajo ndikon më shumë sesa kuptojmë. Dhimbja kronike e shpinës është e dëmshme për shëndetin afatgjatë.

Kur dhimbja e shpinës nuk zgjidhet, ajo mund të ndikojë në shëndetin tuaj dhe mund të çojë në probleme të shëndetit mendor të tilla si përqendrimi i dobët, netët e shqetësuara, lodhja e shtuar, ulja e produktivitetit dhe rënia shoqërore.

SI PUNON?

SHERONI dhimbjen e shpinës, jo vetëm te lehtësoni atë. Rripi ynë specializohet në kënaqësi afatgjatë në vend të komoditetit të përkohshëm.

Rripi i dekompresimit  shtrihet dhe tërheq pjesën e poshtme të shpinës ndërsa fryhet.

Kjo lejon që disqet degjenerative të marrin ujin, oksigjenin dhe lëndët ushqyese të nevojshme për shërimin më të shpejtë.

Një seancë siguron lehtësim të menjëhershëm dhe përdorimi i përditshëm kontribuon në një qëndrim më të shëndetshëm dhe shtrirjen e disqeve .

Përdoreni atë kudo, në çdo kohë. Shijoni jetën në kapacitetin e saj të plotë.

Eshtë aq e thjeshtë sa 1, 2, 3

1. Rrip

2. Pompë

3. Dekompresoni

ÇFAR SHERON?

🔵ishiatik

🔵Hernie / disqe të fryra

🔵Disku degjenerues

🔵Shtrirja akute / kronike mesit

🔵 Spondilolizë dhe spondilolistezë

🔵Frakturë compression Тура në rajonin e mesit

🔵Dhimbje shpine si rezultat i kushteve fizike dhe / ose fiziologjike

🔵në punë të vështirë që kërkojnë ngritje të rëndë dhe / ose vozitje të gjatë

SHERONI GRAMIN

Gëzoni lehtësim të dhimbjes, pa asnjë kufizim në jetën tuaj.

Lehtë dhe komode. Rripi i dekompresimit mesit është krijuar për t’u përdorur nën shumicën e veshjeve dhe gjatë çdo aktiviteti.

Thjesht mbani dhe fryni për mbështetje dhe lehtësim gjatë një numri aktivitetesh.
Shëtisni, vozisni, punoni, luani golf ose thjesht relaksohuni nëpër shtëpi pa shqetësime.

Lejoni pjesën e pasme të kthehet në gjendjen e saj natyrore.

Çfarë ka në kuti

Rrip dekompresimi 1x

Matës 1x pompë

Jastëk zgjatimi 1x

Broshurë udhëzimesh 1x

RELLAKSOHUNI GJITHMON. KUDO

Eshtë i përshtatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur. Rripi është i zgjatur dhe nuk pengon lëvizjen e muskujve.

Vishuni dhe fryhuni shpejt për të ofruar rehati dhe relaks të madh gjatë ushtrimeve, makinës, lojës së golfit, duke bërë detyrat e shtëpisë ose thjesht duke u relaksuar dhe ulur në një karrige!

Vazhdoni të shijoni jetën tuaj të përditshme pa u kufizuar.

Vlersimet (0)

Be the first to review “Rrip mesi (lumbal) për dekompresim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Rrip mesi (lumbal) për dekompresim

40.0056.00 (-29%)