Roach Doctor ,gel per eliminimin total te kacabu

10.0015.00 (-33%)

In stock

  • KONTROLLI Tërheqjes: karrem Roach Doctor tërheq dhe vret buburrecat,kacabut gjermane me formulën e saj tërheqëse

  • ZBATUESI I SYRNIMIT: vendosni lehtë një xhel roach ku buburrecat duan të fshihen lehtë me aplikuesin e majës së shiringës.

  • LEHTSISHT PRDORIMI FORMULA: gjithçka që ju nevojitet është një llak i vogël me një diametër … “vrasës roach” në hapësira të vogla për të filluar lirimin e shtëpisë tuaj nga buburrecat e vështira.

  • Perdorim I mbrendshem & jashtem: Roach Doctor është i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, duke e bërë atë një ilaç të përsosur për kacabu. P

  • PRFSHIR: një (1) shiringë (1.06-ml [30g]) Roach Doctor karrem buburreci.

10.0015.00 (-33%)

Përshkrim

roach doctor cockroach killer
Roach doctor cockroach gel kills roaches

Xhel kacabu. Buburrecat janë kaq të keqinj. Kur e gjeni një, e dini që ka edhe të tjerë afër. Fatkeqësisht, shfarosësit janë kaq të kushtueshëm. e lehtë të çuditesh dhe të thirrësh numrin e shfarosësit tënd lokal kur të gjesh një roach. Para se të veproni, provoni karremin e xhelit të buburrecave Roach Doctor. Formula tërheqëse e tërheqjes tërheq dhe vret buburrecat gjermane.

Roach doctor cockroach gel kills roaches

Aplikuesi i shiringës. Spërkatjet shkojnë kudo dhe nuk e dini nëse vërtet po e qëlloni. Kurthet e rregullta të buburrecave janë një dhimbje për tu vendosur sepse nuk përshtaten në hapësira të ngushta. Aplikuesi i shiringës Roach Doctor ju lejon të përcaktoni xhelin e buburrecit në vendin e duhur, në mënyrë që të shpëtoni lehtësisht nga arritjet!

Roach doctor cockroach gel kills roaches

Vetëm një dab. Vendosni një tast me diametër “në zonën që dëshironi të trajtoni dhe Roach Doctor fillon të punojë. Krijoni 10-20 pika për 100 metra katrorë zonë.

Roach doctor cockroach gel kills roaches

Hapësira të vogla. Roach Doctor është i përsosur për t’u përdorur në hapësira të vogla, si çarje rreth pajisjeve, kuti elektrike, sirtarë dhe zona midis dërrasës suaj dhe murit.

Roach doctor cockroach gel kills roaches

Përdorimi i brendshëm dhe i jashtëm. Shumë mjete larëse roach janë të përshtatshme vetëm për përdorim të brendshëm ose të jashtëm. Roach Doctor është perfekt për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Vlersimet (0)

Be the first to review “Roach Doctor ,gel per eliminimin total te kacabu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Roach Doctor ,gel per eliminimin total te kacabu

10.0015.00 (-33%)

Add to Cart