Relax Spin Ton, masazher për trupin – Humbje e lehtë e peshës

45.00

In stock

 • Masë tërheqës për trupin e plotë të relaksuar me 5 koka
 • Relaksohuni me humbjen e yndyrës së trupit tuaj
 • Pajisja e masazhit për tërë trupin
 • Masazhi i ri profesional i trupit ka një dizajn elegant, të lehtë dhe një efekt masazh rrotullues.
 • Masazhues trupi shumë i fuqishëm dhe i qetë.
 • Masazhi i trupit mund të qetësojë në mënyrë efektive muskujt e lënduar ndërsa ndihmon të masazhoni zonat e trupit që ju synoni në rutinat tuaja të hollimit / fitnesit.
 • Masazhi i trupit mund të përdoret në vijën e belit, shpatullat e qafës, duart, ijet, kofshët etj.
 • Inxhinier dhe dizajnuar për tu përshtatur kthesave të trupit.
 • Rrotullimi unik i shpejtë dhe masazhi i fuqishëm i bëjnë ato të dhimbshme.
 • Lehtë, e dobishme, e përshtatshme.
 • Paketojeni kudo, në çdo kohë për të relaksuar muskujt tuaj.
 • Heq stresin, rikthen energjinë dhe gjallërinë.
 • karakteristika:
 • Rregullatori i shpejtësisë së energjisë
 • Rrokje dore
 • Koka e masazhit mbulesë valë Kapak rrotullues

45.00

Reviews (0)

Be the first to review “Relax Spin Ton, masazher për trupin – Humbje e lehtë e peshës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Relax Spin Ton, masazher për trupin - Humbje e lehtë e peshës

45.00

Add to Cart