Refrigator 12L

37.0050.00 (-26%)

In stock

Një frigorifer portativ është një aplikim i ëndrrës për ata që janë në lëvizje. Frigoriferi është mjaft i vogël për t’u përshtatur në shumicën e automjeteve pa marrë shumë hapësirë. Fakti që ai mund të transportohet në mënyrë të lehtë e bën atë një investim të shëndoshë për ata që gëzojnë udhëtime, si dhe kampe. Që të mbani artikuj të freskët është e rëndësishme, veçanërisht nëse ato janë sende që duhet të jenë të ftohta pandërprerë. Komoditeti i përgjithshëm i një mini frigoriferi që mund të merret me ju, çon shumë njerëz për të marrë vendim për pushimet e tyre.

Karakteristikat
Temeperatura nga -10°C ~ 65°C
Vëllimi efektiv: 12 litra
Materiali: ABS plastike
Tensioni i vlerësuar: AC 220V ose DC 12V
Fuqia nominale: ftohje 72W, ngrohje 65W
Përmasat: Gjatësia 40 × gjerësi 28 × 29 cm e lartë

37.0050.00 (-26%)

Reviews (0)

Be the first to review “Refrigator 12L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Refrigator 12L

37.0050.00 (-26%)

Add to Cart