Pistol me presion të lartë me bombol me vrimë nxjerrëse dhe furçë

20.0037.00 (-46%)

In stock

  • Zoom Water është rezultat i teknologjisë së kompresimit të ujit që ngjesh ujin e rrjedhshëm dhe ju jep një rrjedhë të fuqishme uji që e bën të lehtë pastrimin e depozitave të mëdha të papastërtisë dhe turi mbi karrige, porta dhe gjëra të ndryshme të tjera.
  • Me Zoom Water ju mund të keni presionin e përsosur të ujit për të pastruar grimcën e fshehur të papastërtisë dhe për ta hequr atë nga gjërat
  • Shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur. Lidhet lehtësisht me çdo çorape uji. Eshtë bërë prej alumini, plastike dhe bronzi gjë që e bën atë më të gjatë.
  • Ofrohet me llak për hundëzat dhe ventilatorët
  • Mund të përdoret për të pastruar baltën dhe papastërtitë nga gomat e makinës dhe motorit tuaj. Lani gjethet dhe barin nga shtegu.
  • Pastrimi i trotuarit me pllaka pa përdorimin e shkallëve. Pastrimi i cadrave për oborre, karrige dhe pishina. Heqni qafe mbeturinat dhe mykun nga muret dhe dritaret. Lotim i bimëve me një hundë të veçantë tifozi
  • Paketa përfshin zmadhimin e ujit, grykën e grykës së aluminit, gypin e ventilatorit, bombol me vrimë nxjerrëse sapuni, përshtatës zorre dhe furçë

20.0037.00 (-46%)

Përshkrim

Larës me presioni uji: –

Presion i lehtë për tu larë për furnizimin me ujë të –

Ky aksesor mahnitës i zorrës e bën çdo çorape kopshti një mjet perfekt për pastrimin me presion të lartë.

Thjesht lidheni atë me një zorrë standarde kopshti dhe rregulloni grykën për larje shumë të lehtë të makinës, tarracës, tendave, karrigeve dhe madje edhe një varke. .

Hiqni papastërtitë nga dritaret, pishinat, trotuaret ose fasadën e shtëpisë tuaj me Zmadhimin e Ujit.

Karakteristikat –

Shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur, -Lidhur lehtë me çdo zorre uji, -2 hundë: spërkatje për hundëzat dhe ventilatorët, -Bërë prej alumini.

Plastika dhe bronzi: materiale që ofrojnë rezultate afatgjata me performancë të lartë.

Në kutinë Kompleti përfshin: -Ujin zmadhues-Gryka e hundës-Gryka e ventilatorit -Spenzuesi i sapunit të sapunit-Përshtatësi i gypit.

Zmadhimi i ujit është rezultat i teknologjisë së kompresimit të ujit që ngjesh ujin e rrjedhshëm dhe ju jep një rrjedhë të fuqishme uji që e bën të lehtë pastrimin e depozitave të mëdha të papastërtisë dhe turi mbi karrige, porta dhe gjëra të ndryshme të tjera me Water Zoom të keni presion të përsosur të ujit për të pastroni grimcën e fshehur të papastërtisë dhe hiqni ato nga gjërat. Shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur.

Ofrohet me llak për hundëzat dhe ventilatorët.

Mund të përdoret për të pastruar baltën dhe papastërtitë nga gomat e makinës tuaj dhe barkun.

Lani gjethet dhe barin nga shtegu.

Pastrimi i trotuarit me pllaka pa përdorimin e shkallëve.

Pastrimi i cadrave për oborre, karrige dhe pishina.

Heqni qafe mbeturinat dhe mykun nga muret, dritaret. Lotim i bimëve me një hundë të veçantë për tifozët.

SPECIFIKIMET: –

Materiali: Alumini, plastika dhe bronzi

Madhësia: Gjatësia (44 cm)

Shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur.

Lidhet lehtësisht me çdo çorape uji.


Shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur.Lidhet lehtësisht me çdo zorre uji. eshtë bërë prej alumini, plastike dhe bronzi gjë që e bën atë më të gjatë. Ofrohet me llak për hundëzat dhe ventilatorët

I ripërdorshëm

Mund të përdoret për të pastruar baltën dhe papastërtitë nga gomat e makinës tuaj dhe barkun. Lani gjethet dhe barin nga shtegu. Pastrimi i trotuarit me pllaka pa përdorimin e shkallëve. Pastrimi i cadrave për oborre, karrige dhe pishina. Heqni qafe mbeturinat dhe mykun nga muret dhe dritaret. Lotim i bimëve me një hundë të veçantë tifozi

Bombol me vrimë nxjerrëse sapuni

Zmadhimi i ujit është rezultat i teknologjisë së kompresimit

ujë që ngjesh ujin e rrjedhshëm dhe ju jep një rrjedhë të fuqishme uji

gjë që e bën më të lehtë për ta pastruar atë

depozita të mëdha papastërtish

dhe një turi mbi karrige, porta dhe gjëra të ndryshme të tjera.

Duke zmadhuar ujin mund të keni presion të përsosur të ujit

për të pastruar grimcën e fshehur të papastërtisë dhe për ta hequr atë nga gjërat

Furçë

Shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur. Lidhet lehtësisht me çdo çorape uji.

Isshtë bërë prej alumini, plastike dhe bronzi gjë që e bën atë më të gjatë.

Ofrohet me llak për hundëzat dhe ventilatorët

Paketa përfshin

zoom water

hundë jet prej alumini,

bombol me vrimë nxjerrëse sapuni,

përshtatës zorre dhe furçe

Pistol me presion të lartë

mjet perfekt për pastrim me presion të lartë. Thjesht lidheni atë me një zorrë standarde kopshti dhe rregulloni grykën për larje shumë të lehtë të makinës, tarracës, tendave, karrigeve dhe madje edhe një varke. Hiqni papastërtitë nga dritaret, pishinat, trotuaret ose fasadën e shtëpisë tuaj me Zmadhimin e Ujit

Vlersimet (0)

Be the first to review “Pistol me presion të lartë me bombol me vrimë nxjerrëse dhe furçë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Pistol me presion të lartë me bombol me vrimë nxjerrëse dhe furçë

20.0037.00 (-46%)

Add to Cart