PinPong Trajnuesi pa tabel elakstik 180°

17.00

In stock

Trajneri mini-pingpong i boshtit elastik të butë do të testojë aftësitë tuaja, aftësinë e reagimit, aftësinë e koordinimit të syve dhe duarve.
Ju mund të luani vetëm, gjithashtu mund të dyfishoni ose edhe më shumë njerëz për të luajtur.
I përshtatshëm për fëmijë / të rinj / moshë të mesme / pleqëri; Hapeni turneun e pingpongut në çdo kohë, në çdo vend.
Për amatorët mund të përmirësojnë shumë shkallën e kapjes së topit për të rritur argëtimin.
Ky trajnues elastik i butë bosht i lëvizshëm ping pong pa tryezë të përshtatshme për fillestar.
Eshtë traineri më i mirë për stërvitje dhe argëtohuni me ekipet, familjen dhe miqtë tuaj.

17.00

Reviews (0)

Be the first to review “PinPong Trajnuesi pa tabel elakstik 180°”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

PinPong Trajnuesi pa tabel elakstik 180°

17.00

Add to Cart