Pastrues i lëkurës dhe akneve të zezë me vakum

14.9921.00 (-29%)

In stock

Vakumi ynë është i sigurt, jo toksik dhe i padëmshëm për lëkurën tuaj. Sigurimi i teknologjisë së thithjes të pastër të thellë dhe efikas, vakum mban presion të vazhdueshëm midis 40-60KPA për të hequr papastërtitë dhe yndyrat nga poret dhe për të hequr lëkurën e vdekur.
Ajo zvogëlon sekretimin e panevojshëm të vajit dhe papastërtinë dhe yndyrat e poreve për të ndihmuar lëkurën tuaj të marrë frymë dhe ta mbajë atë të shëndetshëm. Ndihmon gjithashtu për të zbutur linjat e imëta, masazhimin dhe shtrëngimin e lëkurës.
Mos përdorni më shumë se 5 minuta për të parandaluar dëmtimin e lëkurës

Përshkrim

Heq pa dhimbje pikat e zeza nga rrënja!

Thumbnail video
Thumbnail video

Presioni i thithjes së vakumit

Pastron në mënyrë efektive vajin, kjo pastrues i pikave të zeza dhe grimcat e pluhurit në poret e bllokuara; Ky vakum i poreve largon pikat e zeza, yndyrat dhe aknet; Gjithashtu pastruesi i poreve mund të rrisë qarkullimin e gjakut dhe elasticitetin e lëkurës, lëkurën e pastër, forcimin e lëkurës së lirshme, zvogëlimin e rrudhave, zvogëlimin e poreve, zbutjen e vijave tuaja të holla. Ky pastrues i pikave të zeza e bën lëkurën tuaj më të ndritshme

product image

Para dhe Pas Imazhe

Thithësi i pikave të zeza, prish mënyrën tradicionale të heqjes së pikave të zeza, miraton teknologjinë e vakumit për të thithur me efikasitet lëkurën e vdekur, papastërtitë dhe pikat e zeza nga poret tuaja. Pastrimi më i plotë, i cili mund të ndihmojë lëkurën tuaj të dalë nga plehrat e fytyrës.

Reviews (0)

Be the first to review “Pastrues i lëkurës dhe akneve të zezë me vakum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shopping Cart

No products in the cart.