PAJISJE E KURSIMIT TE UJIT KUNDËR PERSKATJES, FILTER / DIFFUSER 2 +1

11.0020.00 (-45%)

In stock

11.0020.00 (-45%)

Përshkrim

DETAJET E PRODUKTIT SOKANO HY032  KUNDËR PERSKATJES, FILTER  AERATOR DIFFUSER KUZHINE , BANJE

TUBA PVC DHE ABS, EKOLOGJIKE, VIZATUESE DHE TË QËNDRUESHME PËR PËRDORIM.

TIPARET:

KURSIM UJIN – DIZAJNI I DEGËVE TË DUSHIT, RRITEN ZONAT E KONTAKTIT MIDIS OBJEKTIT DHE UJIT, KANË PRERJE SHUMË TË SHKURTËR. AERATORI I FISHEKUT MUND TË KURSEJ 30% ~ 70%.
Rrotullimi  PËR 360 GRADË – FUNKSIONI I TIJ I Rrotullimit 360 GRËSH MUND TË PASTROJ KËNDIN E VERBËR TË RROLALESËS. LËVIZJA KOLEKTIVE DHE KRYESORE E BËNË TË LEHTË TË MBAJTJES. DHE MUND TË LAKOHET DHE KORIGJOHET. TUB FLEKSIBLE BËN LEHTË PASTRIMIN E RROLALES KU, KU, SHUME TË PËRSHTATSHËM.
PASTRIMI I QËNDRUESHËM I UJIT – MATERIALI I CILËSISË – FILTERI I PLLAKËVE TË CILINDRIVE ËSHTË I BËRË NGA PP, PVC CILËSISË TË LARTË. NJËSIA E FILTRIT TË GURIT MJEKËSOR PENGON RRITJEN MË TË MADH.
LEHTË PËR INSTALIM – NUK NEVOJTEN MJETET, THJESHT SHKRUAJNI FREKUNCËN TUAJ ME DIMENSIONET E PRODUKTIT DHE JANE GATI PËR PËRDORIM.

SPECIFIKIMET:

NGJYRA: BLU, ROZË, E GJELBËR

Vlersimet (0)

Be the first to review “PAJISJE E KURSIMIT TE UJIT KUNDËR PERSKATJES, FILTER / DIFFUSER 2 +1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

PAJISJE E KURSIMIT TE UJIT KUNDËR PERSKATJES, FILTER / DIFFUSER 2 +1

11.0020.00 (-45%)

Add to Cart