Paisje për pastrimin e gypave të bllokuara | tualet, lavaman, vaska, dush, tuba të bllokuar …

20.0032.00 (-38%)

In stock

20.0032.00 (-38%)

Përshkrim

Thuaj lamtumirë atyre bllokimeve të bezdisshme!

Lehtë për t’u përdorur, kulluesi i presionit do të pastrojë lehtë lavamanin, tualetin dhe vaskat!

Pastrim i disponueshëm dhe i shpejtë!

Pastruesi i presionit të ajrit kursen para duke telefonuar një hidraulik ose duke blerë produkte alternative me kimikate të ashpra në të.

Mund të merret me bllokime të ndryshme të shkaktuara nga të gjitha llojet e gjërave si flokët, rrobat, çaji, gjethet, yndyrat, vajrat e pista etj. Me presion të lartë të ajrit, ai pastron shpejt dhe lehtë kanalet e kullimit. Punon në mënyrë të mahnitshme në lavamanë, vaska dhe tualete.

 

Zhbllokoni lavamanët dhe tualetet duke shtypur këmbëzën. Si funksionon, rrisni presionin e ajrit brenda pajisjes duke përdorur pompën mbi të, dhe pastaj pasi të keni krijuar presion të mjaftueshëm, thjesht vendosni fundin në lavaman ose tualet dhe tërhiqni këmbëzën. Lëshimi do të lëshojë shpërthime të mëdha ajri në tubat tuaj dhe do të heqë ngarkesën e nënës që po dërgoni më herët.

Karakteristikat:

Materiali: Trupi i pistoletës ABS, koka e gomës e bllokuar. Ne përdorim gome natyrale që është e fortë dhe e qëndrueshme për pastruesin tonë të kullimit.
Lehtë për t’u përdorur: Pastruesi i kullimit përdor fuqinë e ajrit të ngjeshur me presion të lartë për të lëshuar bllokimet më të rënda në kanalet tuaja në vetëm disa sekonda. Thjesht pomponi vrimën e kullimit dhe shtypni këmbëzën, bllokimi pastrohet menjëherë. Shumë më shpejt se kapëset dhe gjarpërinjtë tradicionalë dhe nuk do të humbni më kohë në hapëset e kullimit.
I padëmshëm, i ripërdorshëm dhe kurseni para: Grevoni me përdorimin e kimikateve të dëmshme që mund të gërryejnë tubat tuaj ose të rrezikojnë familjen tuaj! Mund të përdoret shumë herë dhe mund të zgjasë me vite dhe heq saberët pa qenë nevoja të thërrisni një hidraulik, gjë që do t’ju kursejë që të mos paguani dollarë të mëdhenj për një hidraulik.
E gjithanshme dhe efikase: Mund të merret me bllokime të ndryshme të shkaktuara nga të gjitha llojet e plehrave, të tilla si flokët, pëlhura, çaji, gjethet, yndyrat, vajrat e pista etj. Me fuqinë e ajrit me presion të lartë, pastron shpejt dhe lehtë kanalet e kullimit. E përkryer për punë në lavamanë, vaska dhe tualete.
Gama e gjerë e përdorimit: Vjen me 5cm, 6cm, 11.5cm, 4.3cm-11.5cm, thithëse me madhësi 4, mund të përdoret në tualet, lavaman, vaskë, dush, lavaman, tigan të ulur, kullim dyshemeje, tuba të bllokuar, etj.

Si të përdorni:

Instaloni prizën e duhur sipas madhësisë së diametrit të tubit
Pomponi pompën e dorës rreth 10-20 herë derisa të mund të pompojë në ajër për të marrë gaz me presion të lartë
Bllokoni daljen e tubit, vuloseni atë; Tërhiqeni këmbëzën për të lëshuar gazin nën presion të lartë. (Mund ta përsërisni derisa të gërmoni tubacionin.)

 

 

Masa paraprake:

Eshtë më mirë të pomponi 8-10 herë një herë, duke shmangur plasjen e gypave të ujit të shkaktuar nga presioni i tepërt.
Ju mund të përdorni një leckë, lecka, fletë plastike ose gjëra të tjera për të parandaluar spërkatjen e ujit nëse presioni është shumë i lartë.
Nëse tubacioni është i bllokuar, këshillohet të vendosni mbeturina të buta, gjë që e bën tubacionin pothuajse plotësisht të bllokuar për efekt më të mirë.
Nëse pishina ose kanalizimi ka derdhje të shumta, ju lutemi sigurohuni që derdhjet e tjera të jenë të mbyllura para funksionimit për të shmangur shkarkimin aksidental të ndotësve ose për të ndikuar në efektin e gërmimit.
Goja e daljes duhet të zhytet në lëngun e bllokuar për të garantuar presionin e ajrit. Ju duhet të shtoni ujë të mjaftueshëm në lavamanët, tubat ose tualetet, përndryshe nuk do të funksionojë mirë.

 

Paketa Përfshin:

1 x Pastrues i presionit të ajrit
4 x Fiksimi i gotave të thithjes

Reviews (0)

Be the first to review “Paisje për pastrimin e gypave të bllokuara | tualet, lavaman, vaska, dush, tuba të bllokuar …”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Paisje për pastrimin e gypave të bllokuara | tualet, lavaman, vaska, dush, tuba të bllokuar ...

20.0032.00 (-38%)

Add to Cart