P-88 Karaoke [NEW]

32.0042.00 (-24%)

In stock

  • folësit me zë të lartë!
  • Lidhje wireless Bluetooth, të tilla si tableta, fletore dhe telefona celularë me versionin Bluetooth.
  • LED ngjyra alternuar elegancë për të përdorur.
  • Mbështetje FM / Micro / SD / CARD / UXD / AUX
  • Mbështet lidhjen me kabllo të mikrofonit.
  • Bluetooth deri në 10 metra (pa pengesa)
  • Dorezë me dorë. Shoferi i altoparlantit 5W
  • Çelësat e funksioneve mund të shtypen. Shiko Profilin
  • Bateri litium 1800 mAh

32.0042.00 (-24%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “P-88 Karaoke [NEW]”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

P-88 Karaoke [NEW]

32.0042.00 (-24%)

Add to Cart