Ora inteligjente FT80

20.0042.00 (-52%)

In stock

  • Rezistent ndaj ujit ,ideal për not dhe zhytje të cekët dhe i aftë për të thirrur dhe dëgjuar muzikë -mund të lini telefonin tuaj diku tjetër, gjithashtu do t’ju njoftojë për mesazhet, do t’ju kujtojë thirrjet dhe do të sinkronizohet me të gjitha pajisjet tuaja iOS ose Android përmes wireless ose Lidhja Bluetooth.
  • Nëse doni të mbani gjurmën e gjumit tuaj, kjo orë inteligjente është këtu për t’ju ndihmuar të dokumentoni modelet e lëvizjeve tuaja pasive, lëvizjet aktive dhe pjesën tjetër të aktiviteteve tuaja të përditshme drejtpërdrejt.

20.0042.00 (-52%)

Përshkrim

21

Smart Watch, Virmee VT3 Lite Fitness Tracker

VT3 Lite, gjurmuesi yt funksional i fitnesit. Aplikacioni “VIRMEE” ju ofron një analizë gjithëpërfshirëse.

8 mënyra sportive përfshijnë vrapim, ecje të shpejtë, not në pishinë, ujë të hapur, kërcim me litar, volejboll, basketboll, futboll, ngjitje, cikël, gjimnastikë, yoga, vallëzim, badminton, ulje, tenis, pingpong, patinazh artistik. Gjurmimi GPS mund të përdoret kur lidhni një orë inteligjente me aplikacionin VIRMEE.

Smart Watch, Virmee VT3 Lite Fitness Tracker

Smart Watch, Virmee VT3 Lite Fitness Tracker

 

Kontrolli i muzikës

Transferoni muzikë lehtë dhe shpejt gjatë gjithë kohës, pa qenë e nevojshme ta nxirrni telefonin nga xhepi.

Monitor gjumi

Njihni më mirë fazën e gjumit Gjumë të thellë / Gjumë të cekët / Koha e zgjimit

Smart Watch, Virmee VT3 Lite Fitness Tracker

Smart Watch, Virmee VT3 Lite Fitness Tracker

Smart Watch, Virmee VT3 Lite Fitness Tracker

Dizajn i peshes te lehtë

Vetëm 31 g peshë në një gjurmues të fitnesit, sjellin rehati kur mbani dore.

Mjete më të dobishme në orë

Ora inteligjente VT3 Lite mund të jetë gjithashtu kohëmatësi juaj, ora me zile, kujtesa e orarit, regjistrimi i kamerës në distancë, busulla.

Udhëzime të hollësishme

dhe pyetjet e bëra më shpesh Merrni ndihmë me detajet e funksionimit direkt në APLIKIMIN VIRMEE

Smart Watch, Virmee VT3 Lite Fitness Tracker

Smart Watch, Virmee VT3 Lite Fitness Tracker

Pyetjet e bëra më shpesh

1. Si të shkarkoni VIRMEE APP? Metoda 1: Shkarkoni aplikacionin “VIRMEE” direkt nga APP Store / Google Play;

Metoda 2: Skanoni direkt kodin QR (në udhëzuesin e përdoruesit); Metoda 3: Shkarkoni nga faqja zyrtare e internetit VIRMEE; 2. Si ta lidhni orën tuaj inteligjente me VIRMEE APP Hapi 1: Aktivizoni orën, shkoni te Menyja> Cilësimet> Për të kontrolluar emrin Bluetooth të orës. Hapi 2: Aktivizo Bluetooth në telefonin tënd celular.

Hapi 3: Hapni VIRMEE në telefonin tuaj celular dhe regjistroni një llogari.

Hapi 4: Ndiqni udhëzimet në aplikacion për të krijuar llogarinë tuaj.

Hapi 5: Trokitni lehtë mbi Pajisjen> +> KERKIM përsëri në telefonin tuaj celular, pastaj prekni VIRMEE XXXX për t’u lidhur. 3. Si të rregulloni faqen e orës? Mund të prekni dhe mbani Ekranin Kryesor për të ndryshuar faqen e orës. Mund të personalizoni edhe fytyrën e orës në aplikacionin VIRMEE. 4. Si të merrni tekste ose njoftime për telefonata në orën inteligjente? Shkoni te cilësimet e telefonit tuaj celular, pastaj lejoni njoftimet për VIRMEE APP. Ose, shkoni te Pajisja> Njoftimi i mesazhit në APLIKIMIN VIRMI për të hapur APP-në duke dërguar njoftime në orën tuaj.

Reviews (0)

Be the first to review “Ora inteligjente FT80”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Ora inteligjente FT80

20.0042.00 (-52%)

Add to Cart