Një pistë gare me makina Magic Track

12.0021.00 (-43%)

In stock

SERPENTI I DIZAJNIT: Lejon shiritat magjikë të përkulen, lakohen dhe përdredhen në çdo drejtim

Shkëlqejnë në errësirë: Ngjyrat neoni në pistë shkëlqen shumë të ndritshme

Dritat LED: 5 drita LED për makinat garuese mbajnë pistën me shkëlqim ndërsa vazhdon

12.0021.00 (-43%)

Përshkrim

Shirita të pabesueshëm që përkulen, lakohen dhe shkëlqejnë

Magjia është një teknologji spirale

Prezantimi i Tracks Magjike, një pistë mahnitëse gare që mund të përkulet, lakohet dhe të shkëlqejë! Ju mund të ndryshoni modelin e shtegut tuaj në çdo model, magjia është teknologjia e spirales. Thjesht bashkoni të gjitha pjesët e pistës dhe brenda pak sekondash do të merrni një shpejtësi të personalizuar! Shtigjet neoni shkëlqen në errësirë! Çdo makinë gare ka 5 drita LED të integruara që shkëlqejnë ndërsa përshpejtohen rreth pistës. Fike dritat dhe Uau! Ai shkëlqen si magji.

Karakteristikat kryesore

Shkëlqen në rrugën e errët

Shtigjet neoni shkëlqen në errësirë!

Çdo makinë gare ka 5 të integruara Dritat LED

që shkëlqejnë ndërsa përshpejtohen rreth pista.

Shteg i përkulur

Ju mund të ndryshoni modelin

në rrugën tuaj në çdo model,

magjia është teknologjia e spirales.

Bashkohet shpejt

Thjesht mblidhni të gjitha pjesët e pistës

së bashku dhe për disa sekonda do të merrni

një shpejtësi të rregulluar.

Ai mblidhet shpejt

Për ruajtje të lehtë.

Vlersimet (0)

Be the first to review “Një pistë gare me makina Magic Track”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Një pistë gare me makina Magic Track

12.0021.00 (-43%)

Add to Cart