Ngjitës Flex i fortë i papërshkueshëm nga uji, 6-oz

10.9919.00 (-42%)

In stock

Riparoni, lidhni dhe vulosni me lehtësi me ngjitësin e papërshkueshëm nga uji Flex Glue. Ky ngjitës është super i fortë dhe i papërshkueshëm nga uji për një mbajtje të sigurt. Tubi fleksibël 6 oz me madhësi mund të lidhë pothuajse gjithçka që ju nevojitet ta mbyllni, edhe nëse është e lagësht. Kur përdorni këtë produkt, teknologjia e kapjes së menjëhershme lejon që objektet të mbahen në vend. Shërohet brenda 24 deri në 48 orë dhe arrin forcën e tij përfundimtare brenda 7 ditëve. Kjo ngjitës fleksibël i papërshkueshëm nga uji është aq i fortë sa që zakonisht nuk kërkon ndonjë frenim shtesë, vida. Kur përdorni Flex Glue nuk do të rrjedhë ose pikoj, duke bërë një riparim të pastër dhe të fort. Ky ngjitës është gjithashtu rezistent ndaj mykut. Ngjitës i papërshkueshëm nga uji i Flex Glue mund të përdoret për riparime të ndryshme dhe do të sigurojë vulën dhe forcën përfundimtare.

  • E qëndrueshme, e thjeshtë për t’u përdorur dhe rezistent ndaj ujit
  • Mund të përdoret në sipërfaqe të lagura, në shi apo edhe nën ujë
  • Kllapat që nuk kërkohen (mban menjëherë objektet në vend)
  • Pro Formula është edhe më e fuqishme
  • Pa tretës (erë të butë)
  • Flex Glue 6 oz është rezistent ndaj mykut

10.9919.00 (-42%)

Reviews (0)

Be the first to review “Ngjitës Flex i fortë i papërshkueshëm nga uji, 6-oz”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Ngjitës Flex i fortë i papërshkueshëm nga uji, 6-oz

10.9919.00 (-42%)

Add to Cart