Monitori dixhital wireless për foshnjë

125.00

In stock

  • Pasi të jeni jashtë dhomës , monitori do t’ju kujtojë. Me teknologjinë më të lartë të transmetimit dixhital 2.4GHz, pajisja juaj do të japë tinguj kristal të qartë ashtu si çdo herë në fëmijën tuaj. Thjesht çiftoni monitorin e kamerës, pamja që merrni nga ekrani LCD 2.4 inç kërkon më shumë hapësirë ​​në shtëpinë tuaj.Kamera mund të vendoset në dhomën e foshnjës, dhomën e përditshme ose kuzhin për të arritur një monitor 24-orësh.
  • Ofron përkufizim të lartë dhe transmetim të qëndrueshëm, lidhje të sigurt pa ndërhyrje dhe vizion dhe tingull dixhital të pastër kristal.
  • Monitori ynë për fëmijë siguron foshnjën tuaj me video të qartë, video dhe audio në kohë reale.
  • Transmetimi në distancë të largët dhe vizioni infra të kuqe gjatë natës
  • Distanca maksimale deri në 200m / 660ft-300m / 1000ft në zonë të zbrazët.
  • Ndriçuar 5 dritë shikimi natën LED
  • LED me dritë infra të kuqe.
  • Ju mund t’i shihni qartë fytyrën dhe detajet e foshnjës tuaj edhe në errësirë.
  • Dit dhe nata, mos të ju ik asnjë moment me fëmijën tuaj.

Vlersimet (0)

Be the first to review “Monitori dixhital wireless për foshnjë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shopping Cart

No products in the cart.