Mini Tastierë

12.0024.00 (-50%)

In stock

Funksion i ri me ndriçim të ndriçuar LED. 3 në 1 shumëfunksionale: Tastierë  + mouse + prekje, lidhje wireless RF 2.4G, deri në 10 m distancë funksionimi dhe mund të vendosni ngjyrën e ndriçuar në kuq, blu dhe jeshile
Formë inovative – e lëvizshme, elegante. Krahasuar me touchpad-in e notebook-it të përsosur për PC, Pad, TV Box Andriod, Google TV Box, Raspberry PI, TV Box, PS3, HTPC / IPTV, etj.
Prekja për manipulim të lehtë dhe të saktë, përputhja e madhësive të ndryshme të ekranit, Plug and play – nuk ka nevojë të instaloni softuer, me Marrësin USB në pjesën e pasme të tastierës.
Multi-Funksioni – Mini tastierë dhe kombinim i miut me çelësa të shkurtoreve multimedia. 92 çelësa me dizajn rrotullimi 360 gradë,
Përdorimi i përshtatshëm – Përdoreni atë për të futur me lehtësi tekst, për të shfletuar internetin dhe për të luajtur lojëra me një tastierë të unifikuar, ju mund ta kontrolloni pajisjen tuaj me të pa mundim, Bëni kërkimin më të përshtatshëm.

12.0024.00 (-50%)

Reviews (0)

Be the first to review “Mini Tastierë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Mini Tastierë

12.0024.00 (-50%)

Add to Cart