Mikrofon TB21

25.0030.00 (-17%)

In stock

  • Mikrofon i ndërtuar mirë dhe i qëndrueshëm metalik, shumë i këndshëm për të mbajtur dhe mund të parandalojë zhurmën e padëshiruar të shkaktuar nga çdo rub.
  • Kanalet UHF me zgjedhje mbajnë një pritje të qëndrueshme me më pak braktisje. Lehtë për të ngritur dhe ndryshuar kanalet e mikrofonit me butonin on / off, kështu që më shumë se dy K035B mund të përdoren njëkohësisht. Gëzoni vargun prej 80 metra të gjatë me qartësi.
  • Kapsula superiore mikrofon dinamike ju jep tingullin më të lartë cilësor të mundshëm për shfaqjet tuaja vokale. Është e ndjeshme ndaj burimit kryesor kështu që ju nuk keni nevojë ta mbani atë në gojën tuaj për të marrë zë të lartë dhe të qartë. Gjithashtu minimizon zhurmën e sfondit.
  • Bateria që vepron, mikrofoni i transmetuesit me valë mundësohet nga dy bateri AA dhe marrësi me valë mund të furnizohet nga dy bateri AAA. Ekran LCD i lexueshëm i lexueshëm në mikrofon që tregon jetën dhe frekuencën e baterisë.

25.0030.00 (-17%)

Reviews (0)

Be the first to review “Mikrofon TB21”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Placeholder

Mikrofon TB21

25.0030.00 (-17%)

Add to Cart