Mbajtëse standarde për gjunjë

13.0019.00 (-32%)

In stock

-I dobishëm për problemet me gjurin , tensione të gjurit, artritit dhe mundëson mbrojtje nga abrasionet.
-Jastëku oval siguron mbrojtje të mbushur, ngjeshje & stabilizim të gjurit.
-Stabilizuesi i përforcuar rreth kupës së gjurit parandalon zhvendosjen e patelarit dhe ruan paqëndrueshmërinë.
-Patella e hapur ndihmon në lehtësimin e presionit; bërë nga 75% shkumë qelqi neoprene dhe 25% najlon.

Reviews (0)

Be the first to review “Mbajtëse standarde për gjunjë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shopping Cart

No products in the cart.