Makinë HD, regjistrues video kamerash LCD Kamera LCD 270 ° HW LCD

23.0055.00 (-58%)

In stock

  • DVR i lëvizshëm HD me ekran TFT LCD 2.5 ”
  • Mënyra: Regjistruesi i videos /
  • Sensori i figurës së kamerës: Sensori i ngjyrave 1/4 CMOS HD
  • Mbështetje për kartat SD / MMC: deri në 32 GB
  • Mbështetni automatikisht pamjen në kohë reale dhe datën e regjistrimit të videos, pasi të ndizet
  • Qitje me shpejtësi të lartë dhe reagim i shpejtë ndaj dritës
  • Ruajtja sipas seksionit
  • Regjistrimi Ciklik Inputi i rrymës: Furnizuesi i rrymës me karikues DC5V ose AC100 ~ 240V (opsionale)

23.0055.00 (-58%)

Reviews (0)

Be the first to review “Makinë HD, regjistrues video kamerash LCD Kamera LCD 270 ° HW LCD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Makinë HD, regjistrues video kamerash LCD Kamera LCD 270 ° HW LCD

23.0055.00 (-58%)

Add to Cart