Llambë LED, Dritë LED.

9.9915.00 (-33%)

In stock

Kursim i efektshëm i energjisë: dritat e garazhit të udhëhequr 2 paketa rrit zonën e ndriçimit. Shndërrimi i tij i energjisë është deri në 85%, duke e bërë atë një nga llambat më të mira të kursimit të energjisë.
Jetëgjatësia e shërbimit ultra të gjatë: Jetëgjatësia e shërbimit të fletëve të ventilatorit të tavanit është deri në 30,000 orë.
Mbajtësi i llambës E26 / E27: ashtë një prizë universale me vidë, si dhe një ndërfaqe kryesore për pajisjet e ndriçimit.
Ngarkesa e lartë: Llamba e udhëhequr është funksionuese brenda 85V-265V AC, kështu që është e përshtatshme për kushte të shumta, si dhe intervalin e temperaturës nga -15 ° C në 85 ° C.
Shërbimi ndaj klientit: Periudha e garancisë për dritat e misrit YWD është dy vjet.

Category: Tags: ,

9.9915.00 (-33%)

Përshkrim

JJD_01JJD_02JJD_03JJD_04JJD_05JJD_06

JJD_07JJD_08JJD_09JJD_10JJD_11

Vlersimet (0)

Be the first to review “Llambë LED, Dritë LED.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Llambë LED, Dritë LED.

9.9915.00 (-33%)

Add to Cart