Litar tensioni për ushtrime

9.0019.00 (-53%)

In stock

E bërë nga një azhurnim i plastikës dhe sustës me cilësi të lartë, e qëndrueshme dhe e vështirë për tu thyer, kjo pajisje është zgjidhja më e mirë për ndërtimin e muskujve tuaj.
Ushtrim për barkun, krahun dhe gjoksin

Litar tensioni shumëfunksional ju ndihmon të ushtroni gjatë qëndrimit ose ulur. Mund të përdorni metoda të ndryshme për trajnim.
Ideale për tonifikimin dhe forcimin e barkut, belit dhe këmbëve, krahëve, ijeve, kofshëve dhe barkut në të njëjtën kohë

Nuk është vetëm një mënyrë për të humbur dhjamin duke ushtruar , por edhe një mënyrë për të formuar trupin tuaj
Portabël dhe i lehtë, i lehtë për tu ruajtur dhe mund të përdoret kudo dhe në çdo kohë

9.0019.00 (-53%)

Reviews (0)

Be the first to review “Litar tensioni për ushtrime”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Litar tensioni për ushtrime

9.0019.00 (-53%)

Add to Cart