Lidhës për çanta, shton ambientin e mbajtjes

13.0025.00 (-48%)

In stock

Lidhni dy sende si një, rregulloni një çantë, laptopë ose sende të tjera në bagazhin e udhëtimit me rrota.
Ky model ju lejon të rregulloni bagazhin tuaj vertikalisht, duke ju dhënë më shumë hapësirë ​​manovrimi dhe ju lejon të lëvizni lehtë. Karakterizohet nga një elasticitet i fortë dhe i qëndrueshëm, i mirë, rezistencë korrozioni, izolim dhe i lehtë për t’u larë. Shiritat udhëtues sjellin më shumë lehtësi për udhëtimet tuaja në mënyrë që bagazhi juaj të jetë më i lidhur së bashku për të zvogëluar barrën tuaj dhe për të bërë udhëtimet tuaja më të mira.

13.0025.00 (-48%)

Reviews (0)

Be the first to review “Lidhës për çanta, shton ambientin e mbajtjes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Lidhës për çanta, shton ambientin e mbajtjes

13.0025.00 (-48%)

Add to Cart