Leckë makine kundër shiut

8.0016.00 (-50%)

In stock

Krijoni një çadër të padukshme në xhamin e makinës dhe atë të banimit për ta ndihmuar atë në pastrimin dhe përmirësimin e dukshmërisë
Formula pa mjegull largon shiun, baltën, papastërtitë dhe substanca të tjera të ngjashme për të mbajtur të pastra sipërfaqet e jashtme të xhamit duke rritur sigurinë gjatë operimit të automjetit
Secila leckë përmban produkt të mjaftueshëm për të mbuluar një xham të mesëm me dy shtresa produkti
Trajtim i qëndrueshëm në një aplikim të lehtë pastrimi
Lexoni të gjitha udhëzimet para përdorimit, shëron plotësisht në 10 minuta deri në një përfundim të pastër kristalor

8.0016.00 (-50%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Leckë makine kundër shiut”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Leckë makine kundër shiut

8.0016.00 (-50%)

Add to Cart