LCD ,matës , digjital në distancë tejzanore

48.00

In stock

 • Karakteristikat:
 • Mjeti perfekt për të njohur shpejt distancën.
 • Mund të masë distancat në një vijë të drejtë 1.5 metra 60 metra.
 • Matësi juaj i largësisë transmeton valë tejzanor në pikën që dëshironi të matni.
 • Pastaj mat kohën e marrë nga valët për ta pasqyruar atë, pastaj llogarit dhe rishkruan distancën.
 • LCD me prapavijë.
 • Përshkrimi:
 • Mund të masë distancat në një vijë të drejtë nga 1.5 këmbë në 60 këmbë.
 • Matësi juaj i largësisë transmeton valë tejzanor në pikën që dëshironi të matni.
 • Pastaj mat kohën e marrë nga valët për të reflektuar, pastaj llogarit dhe rishkruan distancën
 • Specifikimet:
 • Numri i modelit: CP-3007
 • Prodhimi me lazer: më pak se 1mw
 • Furnizimi me energji elektrike: 1 x 9v
 • Bateria alkaline (bateria nuk është e përfshirë)
 • Matni distancën nga 1.5 këmbë në 60 këmbë.
 • (Rreth 0,5 deri në 18 metra)
 • Llogaritja e sipërfaqes, vëllimit, shtimit, zbritjes.
 • Temperatura e funksionimit nga 32 F në 109.4 F (0 ‘C deri 43’ C)
 • Njësitë e matjes: këmbët / metra Saktësia: +/- 0.5% +/- 1
 • Frekuenca: 40kHz (marrje tejzanor)
 • Rezolucioni 0.01 M ose 1/2 Inch.
 • Dimensionet: rreth 155 x 75 x 45 mm
 • Downaktivizimi automatik: fiket nëse nuk shtypni asnjë çelës për rreth 1 min.
 • Matësi juaj i largësisë transmeton valë tejzanor në pikën që dëshironi të matni.
 • Ajo mat kohën e marrë nga valët për ta pasqyruar atë dhe më pas llogaritjen dhe rishkrimin e distancës. Kujdes:
 • Mos i hidhni sytë rrezes lazer dhe gjithashtu mos e qëlloni rrezen lazer në sytë e të tjerëve.
 • Lazeri që lëshohet nga njësia është një lazer i dukshëm me gjatësi 650 mm
 • Paketa përfshin: 1 x Matje tejzanor në distancë 1 x Manual anglisht

48.00

Vlersimet (0)

Be the first to review “LCD ,matës , digjital në distancë tejzanore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

LCD ,matës , digjital në distancë tejzanore

48.00

Add to Cart