Largimi i qimeve me lazer pa prekje nga dhimbja

21.0035.00 (-40%)

In stock

 • Heqja e flokëve pa dhimbje duke përdorur teknologji të përparuar Sensa-Light!
 • Ideale për gratë e të gjitha moshave.
 • Merrni ato këmbë të buta që keni dashur gjithmonë
 • Heqni qafe qimet e fytyrës pa pllaka të dhimbshme, duke bërë takime me trajtim lazer ose dylli.
 • Përfitimet dhe tiparet:
 • Të sigurt dhe të butë në lëkurën më të ndjeshme
 • Nuk ka metoda të dhimbshme ose aromatike të heqjes së flokëve
 • Nuk ka më , tronditje apo djegie
 • Përdorni kudo që dëshironi – të sigurt për të gjitha llojet dhe ngjyrat e lëkurës
 • Paketa përfshin:
 • 1 * Largues qimesh
 • 1 * Koka e mikrofilmës
 • 1 * Furça
 • 1 * kabllo për karikim USB
 • Si ta përdorni:
 • Ndërprerës portativ është në pozicionin “ON” (drejt kokës së sensorit të dritës)
 • LED ndizet kur “është” LED-et e përparme (afër kokës së Sensa-Light) do të ndezin për 0.5 sekonda për t’ju njoftuar se produkti është gati
 • Kur koka Sensa-Light vjen në kontakt me lëkurën tuaj, njësia aktivizon dhe heq flokët.
 • Njësia do të shkojë në gjumë të çaktivizuar automatikisht, 6 sekonda pasi të keni hequr kokën Sensa-Light nga lëkura juaj
 • Njësia do të riaktivizohet kur të aplikohet në lëkurë pasi të keni përfunduar heqjen e qimeve, thjesht lëvizni çelësin e rrymës në “OFF” për të fikur pajisjen.

21.0035.00 (-40%)

Reviews (0)

Be the first to review “Largimi i qimeve me lazer pa prekje nga dhimbja”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Largimi i qimeve me lazer pa prekje nga dhimbja

21.0035.00 (-40%)

Add to Cart