Komplet për zbardhjen e dhëmbëve

8.9918.00 (-50%)

In stock

Kompleti për zbardhjen e dhëmbëve përfshin dritën e përshpejtuesit që përshpejton procesin e zbardhjes.
Drita LED përmban 5 llamba për më shumë energji dhe mund të mbani me lehtësi.
Në çantë përfshihen shiringa xhel zbardhues dhëmbësh , që përmbajnë 35% peroksid karbamid dhe mund te perdoren deri me 30 tretmane.

Përshkrim

Kompleti ynë më i fuqishëm për zbardhjen

Shpejtë dhe pa dhimbje – Përdorni një herë në ditë për 20 minuta për të hequr njollat nga kafeja, vera, soda, pirja e duhanit dhe më shumë me teknologjinë e nxitimit të aktivizuar nga drita.

Zbardhni në mënyrë efektive dhëmbët tuaj duke përdorur teknologjinë më të përparuar të zbardhjes së dhëmbëve dhe përbërësit e përparuar që japin rezultate të shkallës dentare, të njëjtën teknikë që do të gjeni tek dentisti, por nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

Projektuar për tu përshtatur me orarin tuaj, ju mund ta përdorni këtë trajtim sipas nevojës për të zbardhur dhëmbët tuaj. Përjetoni deri në një buzëqeshje më të bardhë me 8 hije në 7 ditë me formulën tonë të sigurt të smaltit të karbamidit. Shumë njerëz përjetojnë zbardhjen pas aplikimit të parë.

TIPARET

  • Drita e zbardhjes së dhëmbëve përshpejton procesin e xhelit të zbardhjes për të prishur njollat në dhëmbë dhe zbardhen më shpejt.
  • Drita përmban 5 llamba të fuqishme LED, kështu që ju mund të mbani lehtësisht gjurmët e kohës së seancës suaj të zbardhjes.
  • Përfshin (1) shiringa me xhel zbardhues që përmbajnë 35% peroksid karbamide dhe gjithsej 30 trajtime zbardhuese.
  • Sirtari ynë universal përshtatet me çdo gojë, nuk kërkon formim dhe ju lejon të zbardhni dhëmbët e sipërm dhe të poshtëm në të njëjtën kohë të qetë.
  • Përdorni një herë në ditë për 20 minuta dhe hiqni njollat nga kafeja, vera, soda, çaji, pirja e duhanit etj.
  • Shihni rezultatet e dukshme dhe dhëmbët më të bardhë pas vetëm 1 trajtimi të zbardhjes së dhëmbëve me këtë sistem. Përsëriteni për 7-10 ditë ose derisa të arrihen rezultatet e dëshiruara të zbardhjes.

KLIENTET REAL, REZULTATET REALE

Para dhe pas fotove të klientëve tanë duke përdorur sistemin e zbardhjes së dhëmbëve në shtëpi iSmile.

UDHZIME

HAPI 1 Hiqeni kapakun nga shiringa e xhelit zbardhues dhe mbushni sipërfaqen e brendshme të përparme të tabakasë së gojës në pjesën e sipërme dhe të poshtme me 0,3 – 0,5 ML ose më pak xhel.

HAPI 2 Vendosni dritën me tabaka në gojën tuaj dhe mbi dhëmbët. Vendoseni tabaka fort kundër dhëmbëve tuaj të përparmë.

HAPI 3 Shtypni butonin e energjisë për të ndezur dritën dhe filloni të zbardhni dhëmbët për 20 minuta.

HAPI 4 Hiqni nga goja dhe pije gojën me ujë të ngrohtë për të shpërlar.

Reviews (0)

Be the first to review “Komplet për zbardhjen e dhëmbëve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shopping Cart

No products in the cart.