Ketëll , xhigim nga çeliku inox për ngrohje të shpejtë

18.0025.00 (-28%)

In stock

 • Karakteristikat kryesore: 
 • Zierja e shpejtë dhe kapaciteti i madh 1.5L
 • Trajtoni dorezën e lubrifikantit, e rehatshme për tu mbajtur, jo e nxehtë
 • Drita e treguesit të ngrohjes Drita,
 • vizualizimi i gjendjes së ujit të valë
 • Ndërprerësi i sensorit të avullit 13CM, i lehtë për t’u përdorur
 • termostat me cilësi të lartë, kur uji vlon, ndalet menjëherë
 • Mbrojtja
 • Mbrojtja e energjisë,
 • mbrojtja anti-e thatë
 • Power fuqia e vlerësuar: 1800W

18.0025.00 (-28%)

Reviews (0)

Be the first to review “Ketëll , xhigim nga çeliku inox për ngrohje të shpejtë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Ketëll , xhigim nga çeliku inox për ngrohje të shpejtë

18.0025.00 (-28%)

Add to Cart