Kemei – Set 11 në 1

25.0055.00 (-55%)

In stock

Karakteristikat e produktit
1. Sistemi i avancuar i prerjes
2. Modeli i strukturuar dhe dizenjimi ergonomik
3. Përdoret për çdo gjatësi me krehën e limitit të saj
4. Dizajni mute / Zhurma më e ulët se produktet e ngjashme
5. Përdoret me valë, i përshtatshëm për të vepruar
6. Kur është duke u ngarkuar, do të shfaqet drita e treguesit

1x Maqinë
4x Krehrës me kufizim(3/6/9/12mm)
1x Krehrës i qimeve në hundë
1x Krehrës për qime te vogla
1x Pajisje për hiqjen e flokeve te vogla
1x Kreu i rruajtjes
1x Krehrës për flok
1x Mbajtes
1x Manuali
1x Brush

25.0055.00 (-55%)

Përshkrim

Pesha neto (g / ml): 0.3
Paketa Përmbajtja: 1.Host 2.Leg flokët rroje kokën 3.Shaver 4.Hairdresser
5.Fine kokë mendje
6.Nënkëmbës flokësh me gji
7.Limimi i krehës
8. Baza e ngarkuar
9.Sigurimi i naftës
10.Kombë 11.Përfundo kokën
Pesha e produktit: 0.1280 kg
Pesha e paketimit: 0.7800 kg
Madhësia e produktit (L x A x H): 4.20 x 3.00 x 16.00 cm / 1.65 x 1.18 x 6.3 inç
Madhësia e paketës (L x A x H): 25.00 x 19.00 x 7.70 cm / 9.84 x 7.48 x 3.03 inç

Reviews (0)

Be the first to review “Kemei – Set 11 në 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Kemei - Set 11 në 1

25.0055.00 (-55%)

Add to Cart