Kapsulë Blender Machine

17.0029.00 (-41%)

In stock

 • Prerës kapsulë në blender: Ky kuart është unik si një mikser i përmbysur dhe sistemi operativ është i lehtë për tu bërë.
 • Sistemi i përzierjes së kapsulës: Sistemi i përzierjes së kapsulës ndez / fiket thjesht duke shtypur kokën e mikserit kafe.
 • Thikë mikser: Thika e mikserit të kapsulës është bërë prej çeliku të mirë inox me mprehtësi të jashtëzakonshme, kështu që lehtësisht te prerë fruta, mish dhe kube akulli.
 • Tehu i blenderit është i lëmuar: Ky teh për përzierësin e kapsulës është projektuar sipër dhe poshtë, në mënyrë që rezultatet të jenë vërtet të qeta dhe të barabarta.
 • Materiali: plastikë ushqimore

 • Ngjyra: Varet nga disponueshmëria

 • Madhësia: 116 * 116 * 235 mm

17.0029.00 (-41%)

Përshkrim

Detajet e produktit për prerjen e kapsollave, mikserëve për përpunuesit e ushqimit, dhe bluarësve (11x11x23cm, rozë)

 • Fitoni 4 thika të fuqishme për përzierje dhe bluarje
 • Lehtë për të vepruar, e pastër, e ndashme dhe e lehtë për tu larë
 • Përfundim tërheqës, thjesht perfekt për një kuzhinë moderne
 • Shtypni një operacion të thjeshtë në kohë, thjesht shtypni butonin e sipërm për sekonda për të kryer punën
 • Me një kapak mbrojtës për ta bërë atë të mbyllur dhe më të sigurt për të bërë ushqimin tuaj të preferuar
 • Informacion i rëndësishëm për sigurinë dhe kujdesin
 • Përpunuesit e ushqimit vijnë me një mekanizëm të mbyllur të mbylljes për të siguruar sigurinë e konsumatorit.
 • Pa kyçje të duhur, përpunuesi i ushqimit nuk do të fillojë.

Reviews (0)

Be the first to review “Kapsulë Blender Machine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Kapsulë Blender Machine

17.0029.00 (-41%)

Add to Cart