Jastëk makine për fëmijë

30.0045.00 (-33%)

In stock

>Ky jastëk i makinave vepron si karrige për fëmijët dhe shërben për sigurin e tyre. Kërkon shumë më pak hapësirë në krahasim me vendet tradicionale të makinave.
>Ky jastëk mund të bashkangjitet në karrige me pushin e pasme dhe të përdoret si një karrige për fëmijë.
>Rripi mund të rregullohet me gjatësi të përshtatshme. I transferueshëm dhe nuk merr hapësirën e magazinimit.
>Instalimi dhe shkarkimi i lehtë .
>Ideal
për moshën 1-5 vjeçare të fëmijëve. 

30.0045.00 (-33%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Jastëk makine për fëmijë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Jastëk makine për fëmijë

30.0045.00 (-33%)

Add to Cart