Ibiza Vol Karaoke

255.00300.00 (-15%)

In stock

  • 1 x telekomandë
  • 1 x mikrofon me valë
  • 1 x Mikrofoni i Wired
  • 1 x kablloja e mikrofonit
  • 1 x bateri 9V për mikrofonin
  • 1 x kabllo të energjisë
  • 1 x përshtatës i rrymës
  • Përmasat: 14,56 x 20,7 x 14,1 inç (P x H x D) (37 x 52,5 x 36 cm)
  • Pesha: përafërsisht 19,8 kilogramë (9 kg)

255.00300.00 (-15%)

Përshkrim

Sistem aktiv PA portativ me 10 “(25cm) subwoofer dhe 100W amplifikator dhe 250W RMS fuqia e altoparlantit (ekuivalent me maksimum 500W).
Pajisur me 2 mikrofona (1 x wireless, 1 x wired)
Regjistrimi në media USB dhe SD
Bateri e integruar me jetë të gjatë
Incizime USB dhe SD të aftë për MP3 për rishikim të drejtpërdrejtë të këngëve MP3 nga pajisjet USB dhe SD të pajtueshme
Dizajni me karrocë shumë të lëvizshme – rrota / rrota dhe dorezë tërheqëse tërheqëse
Bluetooth Interface
Strehim ABS i qëndrueshëm ndaj motit dhe i qëndrueshëm
I pershtatshem per montim ne fole me fllanxh
Vetitë:
Lidhje: 1 x hyrje USB, 1 x incizim SD / MMC, 1 x 6.3mm hyrje mikrofon, 1 x 6.3mm jack mikrofon / input instrument, 1 x hyrje stereo RCA line, 1 x stereo dalje RCA line, 1 x 3.5mm hyrje mini-jack
Formatet e luajtshme: MP3, WMA
Frekuenca e mikrofonit pa tel: 207.5 MHz
Seksioni i kontrollit USB-SD- MP3 me një ekran LCD me ndriçim dhe funksionin e përsëritjes
2-band EQ – bas dhe treble rregullueshme
VOX – Aktivizimi i zërit
Efekti i rregulluar i jehonës
Seksioni i mikrofonit me vëllim mikrofoni të rregulluar veçmas dhe efektet Echo të rregullueshme
Reagimi në frekuencë: 45Hz – 20kHz
Ndjeshmëria: 97 dB
Çelësi i ndezjes / fikjes në njësi
memec
Fuqia (mikrofoni pa tela): bateri 9V
Fuqia (Gjuha): 230V, 50Hz

Vlersimet (0)

Be the first to review “Ibiza Vol Karaoke”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Ibiza Vol Karaoke

255.00300.00 (-15%)

Add to Cart