GPS dixhital, Ekran i shpejtësisë MPH / KM, Alarm paralajmërues i lodhjes

30.0050.00 (-40%)

In stock

30.0050.00 (-40%)

Përshkrim

HUD është e shkurtër për Head Up Display. Ky GPS HUD shfaq datat e drejtimit në xhamin e përparmë me një modul sinjali GPS. Shmangni drejtuesit e pasigurt duke parë panelin e kontrollit gjatë drejtimit. Ndihmoni shoferët të lexojnë të dhënat e drejtimit direkt në xhamin e përparmë dhe të mbajnë gjithmonë statusin më të mirë të drejtimit me Car GPS HUD.

Si të instaloni këtë ekran GPS Head up:

1. Lidheni kabllon DC me A2 GPS HUD.

2. Thjesht lidhni kordonin e çakmakut të makinës tuaj.

3. Ndizeni dhe mund të personalizoni të dhënat

Pyetje të bëra më shpesh:

1. Ekran HUD pa asnjë ekran dhe pa furnizim me energji elektrike

Kontrolloni kabllon e karikuesit të makinës nëse është e shtrënguar, tërhiqeni poshtë disa herë, kontrolloni çelësin HUD nëse ndizet. Nëse ende nuk ka ekran, provoni një makinë tjetër për të testuar dhe analizuar nëse ndërfaqja e çakmakut është e keqe, nëse ndezësi është e keqe, provoni të lidhni linjën e kabllit me baterinë e makinës.

2. Pa shpejtësi, fiket automatikisht pas 5 minutash.

Koha standarde e pushimit është 5 minuta, nëse nuk ka shpejtësi, HUD do të fiket pas 5 minutash, çelësi i dridhjeve të integruar është i ndezur ndërsa ka një dridhje të lehtë.

Specifikimet e iKiKin A2 GPS HUD:

 

  • Tensioni i funksionimit: DC8-18V
  • Rryma e funksionimit: 40mA
  • Rryma e gjumit: 15mA
  • Saktësia e busullës: ± 1 °
  • Gama e shpejtësisë: 0-400 km
  • Saktësia në kohë reale: Ashtu si sateliti
  • Koha e pozicionimit të satelitit: Fillimi i ftohtë: 30s, fillimi i ngrohtë: 1s
  • Madhësia HUD: 88 * 53 * 13mm
  • Pesha HUD: 40g

 

Paketa përfshin:

1x GPS HUD

1 x dyshek kundër rrëshqitjes

1x kabllo DC makine

1x Manual përdoruesi

Vlersimet (0)

Be the first to review “GPS dixhital, Ekran i shpejtësisë MPH / KM, Alarm paralajmërues i lodhjes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

GPS dixhital, Ekran i shpejtësisë MPH / KM, Alarm paralajmërues i lodhjes

30.0050.00 (-40%)

Add to Cart