Gemei-6005

30.00

In stock

  • GEMEI-GM-6005
  • Kapëse flokësh
  • Rroje elektrike për burra me rroje mjekër për 45 min.
  • Bluzë Gemei çelik
  • Paketa përfshin; kapëse flokësh, krehër prerjeje, shishe vaji, furça pastrimi dhe përshtatës për karikim
  • Koha e tarifimit: 8 orë 60 minuta përdorim
  • Modeli: GM-6005
  • Fuqia: 3W Nuk është në dispozicion për ndërtimin e zyrave
  • Sasi e kufizuar në dispozicion

30.00

Reviews (0)

Be the first to review “Gemei-6005”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Gemei-6005

30.00

Add to Cart