GEMEI 1701 – FEN PËR FLOKË

30.00

In stock

  • Fuqia: 1200W
  • E përkryer për stilimin dhe formësimin
  • 2 shpejtësi
  • 1 aksesor Teknologji për mbrojtje nga majat e zjarrit, kondicionimi i joneve kundër pikimit, për flokë të butë,mbrojtje nga goditja elektrike
  • I përshtatshëm për përdorim shtëpiak ose udhëtim
  • Mbrojtje nga mbinxehja
  • Tensioni: 200V 50-60 HZ
  • Dimensionet: 25x25cm
  • Kablloja: 1.4m

30.00

Vlersimet (0)

Be the first to review “GEMEI 1701 – FEN PËR FLOKË”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

GEMEI 1701 - FEN PËR FLOKË

30.00

Add to Cart