Furça shumëfunksionale për pastrimin e pluhurit, pajisje shtesë vakum universale

16.0022.00 (-27%)

In stock

  • Karakteristikat:
  • Furça e përshtatshme e pluhurit, e lehtë për tu përdorur dhe pastruar Për ndenjjet, tastierat, sirtarët, blindjet e dritareve, mobiljet, makinat, etj
  • Ajo gjithashtu vjen me një përshtatës universal në mënyrë që të mund të lidhet me çdo boshllëk.
  • Dhjetra tuba fleksibël, të imët thithëse që mund të shkojnë pothuajse kudo ku fshihet pluhuri
  • Pluhuri rreth objekteve të vogla pa i hequr ato së pari
  • Paketa përfshin: 1 x Pastrues pluhuri

16.0022.00 (-27%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “Furça shumëfunksionale për pastrimin e pluhurit, pajisje shtesë vakum universale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Furça shumëfunksionale për pastrimin e pluhurit, pajisje shtesë vakum universale

16.0022.00 (-27%)

Add to Cart