Fshisë me korrent perfekt për makinën tuaj

40.00

In stock

 • Fshisë me korrent për makina,
 • Fshisë me pakicë portative të lagur dhe të thatë, me thithje të fuqishme, 3Kpa, voltazh i lartë 12V 106W, kabllo energjie 5M DC me një kuti mbajtëse (E zezë dhe portokalli) thithje 12-volt 106W 4.3Kpa.
 • Mjeti më i mirë ideal për pastrimin e pluhurit, rërës, hirit të cigares, thërrimet, flokët e kafshëve shtëpiake dhe shumë gjëra të tjera të vogla.
 • Grykë është e hollë dhe mund të hyjë në çarje pa u shqetësuar. 
 • Një vakum manual i thatë dhe i lagësht vjen me 3 pajisje shërbimi dhe një kabllo energjie prej 4,5 metrash për t’ju ndihmuar të pastroni kudo në makinën tuaj.
 • Dizajni i thjeshtë e bën montimin dhe instalimin më të lehtë.
 • Ky filtër mund të hiqet dhe lahet me ujë, duke pastruar filtrin me një furçë për ta mbajtur atë të freskët dhe të zgjasë më gjatë.
 • Vakumi i makinave
 • x 1, Zorrë zgjatëse
 • x 1, furça për fiksim
 • x 1, bashkëngjitje plas
 • x 1, furnizimi me energji elektrike 4.5M
 • x 1, çanta mbajtëse
 • x 1, Udhëzimet e funksionimit
 • A jeni i shqetësuar për flokët e kafshëve shtëpiake në makinë?
 • Po kërkoni një fshisë me korrent të fuqishëm të makinave?
 • A doni që makina juaj të jetë e pastër dhe e rehatshme?
 • Përdoreni atë për pluhur të lagur ose të thatë
 • Kjo fshisë portative mund të përdoret në tapete dhe dysheme të lagura ose të thata për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja.
 • Ofron fuqi të thithjes së lartë – Ky është një vakum thithjeje i fuqishëm i makinave.
 • Mund gjethe vakumi, pluhur, papastërti etj.
 • Ai është i fortë, i fuqishëm dhe i besueshëm.
 • Boshllëqe të lehta për flokët nga macet dhe qentë
 • specifikim
 • Modeli: MS2001
 • Tensioni: 12V Fuqia: 106W
 • Koha maksimale e përdorimit: jo më shumë se 30 minuta
 • Paketa përfshin:
 • x 1, shtrirja e zorrës
 • x 1, pajisje shtesë për furçë
 • x 1, bashkëngjitje plas
 • x 1,16.4Ft kabllo energjie
 • x 1, çanta mbajtëse
 • x 1, Udhëzues mbështetës
 • x 1 dhe FILTER BONUS

40.00

Reviews (0)

Be the first to review “Fshisë me korrent perfekt për makinën tuaj”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Fshisë me korrent perfekt për makinën tuaj

40.00

Add to Cart