FLEX Super Ngjitësi, fleksib,shirit super i fortë, aplikohet në nxehtësi ose i ftohtësi, i lagësht ose i thatë, madje edhe nën ujë.

7.9916.00 (-50%)

In stock

  • Madhësia: 10cm Gjërsia x 150cm Gjatësia
  • FLEX TAPE është një shirit super i fortë, i gomuar, i papërshkueshëm nga uji që mund të lidh, lidh, vulos dhe rregullojë pothuajse gjithçka.
  • FLEX TAPE është formuluar posaçërisht me një mbështetje të trashë, fleksibël, të gomuar që përputhet me çdo formë ose objekt.
  • FLEX TAPE mund të aplikohet i nxehtë ose i ftohtë, i lagësht ose i thatë, madje edhe nën ujë.
  • FLEX TAPE menjëherë vulos ujin, ajrin dhe lagështinë për të krijuar një pengesë super të fortë, fleksibël, të papërshkueshëm nga uji.
  • FLEX TAPE është rezistent ndaj UJIT(UV), miqësor ndaj mjedisit, pa VOC dhe ka një gamë të gjerë temperaturash, kështu që mund të përdoret në kushte ekstreme të motit.

7.9916.00 (-50%)

Vlersimet (0)

Be the first to review “FLEX Super Ngjitësi, fleksib,shirit super i fortë, aplikohet në nxehtësi ose i ftohtësi, i lagësht ose i thatë, madje edhe nën ujë.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

FLEX Super Ngjitësi, fleksib,shirit super i fortë, aplikohet në nxehtësi ose i ftohtësi, i lagësht ose i thatë, madje edhe nën ujë.

7.9916.00 (-50%)

Add to Cart