Flex focus,Fuqia për pamje më të bukur korrespondon me të gjithë dioptrit +5 deri +2.50

15.0028.00 (-46%)

In stock

  • Shikoni objektet më të qarta dhe më të mëdha me syze zmadhuese!
  • Ato i bëjnë detyrat e përditshme më të lehta – perfekte për të lexuar, punuar me mjete, thurje etj.
  • Një FUQI Lexuesit Fuqia +, 5 deri në 2,50 me optikë Flex Focus.
  • universale, për burra dhe gra
  • veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit mbi 45 vjeç të cilët kanë probleme të shikojnë detaje të shkëlqyera.

15.0028.00 (-46%)

Reviews (0)

Be the first to review “Flex focus,Fuqia për pamje më të bukur korrespondon me të gjithë dioptrit +5 deri +2.50”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Flex focus,Fuqia për pamje më të bukur korrespondon me të gjithë dioptrit +5 deri +2.50

15.0028.00 (-46%)

Add to Cart