Dyshek per udhetim me makine

28.0055.50 (-50%)

In stock

  • Inflacioni dhe Deflacioni i Shpejtë: Pas disa minutash fryrje ose fryrje me një pompë ajri, dysheku ynë i fryrë mund të përdoret ose paloset shpejt.Pomponi shtratin e fryrë dhe vendoseni në sediljen e pasme.
  • Komoditeti dhe siguria: Në përputhje me ergonominë, dysheku mbështet më mirë shtyllën kurrizore dhe ju siguron rehati të madhe.
  • Dizajni i fëmijëve kundër rënies dhe mbrojtësit të kokës mbron fëmijët tuaj dhe ju nga rënia, pa u shqetësuar për kthesat e papritura ose frenimin.
  • Vendoseni në sediljen e pasme ose në dysheme si një shtrat ose kthejeni shtratin si një divan .
  • Lehtë për tu ruajtur dhe pastruar: Vjen me një çantë pompë.
  • Kujdesi për shtratin e ajrit të makinës është gjithashtu i lehtë për shkak të PVC-së së sipërme të papërshkueshme nga uji me sipërfaqe të butë të tkurrjes
  • Përveç kësaj, ky dyshek udhëtimi është i shkëlqyeshëm për aktivitete familjare në natyrë; ka anëtarë të familjes të cilët shpesh kanë nevojë për pushim të përkohshëm. Kur jeni duke pikni, fëmijët e lodhur ose të moshuarit gjithashtu mund të flenë mirë në të njëjtën kohë.

28.0055.50 (-50%)

Përshkrim

Dysheku i sediljes së makinës është një pajisje mahnitëse makine që garanton një gjumë të rehatshëm për anëtarët e familjes, veçanërisht fëmijët, gjatë udhëtimeve të gjata!

 

 

Ky dyshek udhëtarësh është bërë nga materiale me cilësi të lartë që janë pa erë sipërfaqe jotoksike e shtratit me tkurrje shumë-dimensionale me dendësi të lartë shërben për të zvogëluar zhurmën.

Përveç kësaj, ky shtrat ngritës i sediljes së pasme është i pajisur me një pompë inflatable të lidhur me fuqinë e makinës (fole çakmaku). Duhen 3 minuta që shtrati të pompojë plotësisht.

car air mattress
car air bed
inflatable car mattress
car air mattress
travel air bed

Përveç kësaj, ky dyshek udhëtimi është i shkëlqyeshëm për aktivitete familjare në natyrë; ka anëtarë të familjes të cilët shpesh kanë nevojë për pushim të përkohshëm. Kur jeni duke pikni, fëmijët e lodhur ose të moshuarit gjithashtu mund të flenë mirë në të njëjtën kohë.

Blini dyshekun e udhëtimit në pjesën e pasme të makinës për një çmim shumë të mirë, kurseni një pasuri për veten tuaj, shijoni udhëtimet tuaja shumë më të qetë!

Reviews (0)

Be the first to review “Dyshek per udhetim me makine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menuja Kryesore

Dyshek per udhetim me makine

28.0055.50 (-50%)

Add to Cart