Dritë me karikim diellor dhe USB 20w

12.9920.00 (-35%)

In stock

Dritë kampingu, ndriçim me diapazon të gjerë, dizajn palosës 90 °, palosje në formë topi, i lehtë për tu ruajtur dhe bartur, drita të thjeshta dhe me stil, të qëndrueshme, dizajn shumë-funksional, goditje shumëfunksionale, praktike. Kjo llambë diellore mund të karikohet me energji diellore, edhe karikim USB, me tregues baterie.
Diapazoni i ndriçimit: 60m2
Pozicioni i ndërrimit: Dritë e gjërë, dritë e ulët, rreze e ulët, ndezje, salcë
Paneli diellor polisilikon 5.5V
Bateri litiumi 2400mah
Karikimi diellor më shumë se 8 orë, karikuesi rreth 6 orë.
Punon mbi 10orë

Reviews (0)

Be the first to review “Dritë me karikim diellor dhe USB 20w”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Shopping Cart

No products in the cart.